Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Metin2 története

Üdv!  

Itt van néhány info a metin2-röl:

 

Kasztok: harsos:testi/mentális,sura:feketemágus/kardsura,ninja:közelharc/távharc,sámán:gyógyitó,sárkány.

Birodalmak:shinsoo(piros)chunjo(sárga)jinno(kék)

26ea3286a8ec2481473093346054f4.jpg

A történet:

Réges-régen csak egy birodalom létezett a kontinensen. Itt nyugalom és béke volt, ahol nem ismerték a háború vagy a betegség fogalmát. Az emberek boldogan éltek együtt.

A sorsuk azonban megváltozott, amikor egy hatalmas kő, a Metin kő leszállt az égből. A Metin Kő kezdte átformálni az állatokat szörnyekké, puszta jelenléte halálos betegségeket idézett elő szerte a birodalomban. Ártatlan emberek szenvedtek a vadállatok támadásától vagy a betegségek következményeitől. Ekkor úgy látszott, hogy a problémákra nincs megoldás. Végül az egységes birodalom összeomlott, és lett három különböző királyság, melyek külön-külön küzdenek a saját fennmaradásukért. A mai napig úgy kezelik egymást, mint ellenfelek.

 A legeső Metin Kő csak a nehézségek kezdete volt. Kisebb kövek újból esnek időről időre, és mindhárom királyságban továbbra is a félelem az úr. Senki sincs, aki meg merné közelíteni a Metin Követ, mert a legrémisztőbb lények kóborolnak a környékén. Nemrég kiderült, hogy a Metin Kő hatalma újból nőtt, és az emberek úgy érezik, hogy tovább szívja el az energiát a világtól.

Az emberek úgy tartják, hogy az incidensek miatt a Sárkány Isten jelenik majd meg a kontinensen. Remélik, hogy ő segít a békét újból visszaállítani, a Metin Kő legyőzésével és így végre egyesülhet a három királyság.

default2.jpeg

köszi hogy megnézted további infókér:a metin2-röl menny fel ide:www.metin2.hu

 

jó játékot!!

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

árnyék metinje

(juhasz adrian, 2014.04.07 20:28)

ez a szöveg jó de nem így van mert mais szétüttötem 3db-t közöttük a Fő Metin Követ ezt kabd ki!!!

Re: árnyék metinje

(juhasz adrian, 2014.04.07 20:30)

ha ha ha ha !!!! múhaha!!